tietoturva

Save the date: Tietoturvamerkkiseminaari 29.9.2022 - Kuluttajille myytävien älylaitteiden tietoturvaan uusia vaatimuksia - Mitä yrityksemme on hyvä tietää?

Wed, 07/06/2022 - 14:59
Muun muassa näitä teemoja käsitellään Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen 29.9.2022 klo 13 - 16 järjestämässä tilaisuudessa, jossa keskuksen asiantuntijat kertovat uudesta 1.8.2024 voimaan tulevasta älylaitteiden tietoturvaa koskevasta sääntelystä. Tilaisuudessa kuulemme myös Euroopan komission, Googlen, Polar Electron ja SOK:n asiantuntijoiden näkemyksiä Security by designista ja vastuullisuudesta.

Tilaisuus on suunnattu yritysten liiketoiminnasta sekä markkinoinnista vastaavalle johdolle. Toivomme näkevämme teidät tilaisuudessamme syyskuussa! Lähetämme tilaisuuden varsinaisen kutsun ja tiedot ilmoittautumisesta viikolla 34.

Mikäli teillä on kysymyksiä tilaisuudesta, ottakaa meihin yhteyttä tietoturvamerkki@traficom.fi.

Tietoturvamerkki kertoo siitä, että merkillä varustettu tuote tai palvelu on jo lähtökohtaisesti suunniteltu tietoturvalliseksi ja täyttää Traficomin asettamat tietoturvavaatimukset.

Lue lisää Tietoturvamerkistä

Tilaisuuden päivittyvät tiedot löydätte verkkosivultamme

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom Kyberturvallisuuskeskus