Kyberturvallisuuskeskuksen uunituore opas antaa yritysten hallituksille vinkkejä kyberturvallisuuden edistämiseen

Hyvin rakennettu kyberturvallisuus suojaa yrityksen toimintakykyä ja varmistaa, että liiketoiminnassa voidaan hyödyntää digitaaliteknologian tarjoamia hyötyjä täysimääräisesti.

Yritykset kehittävät toimintaansa vauhdilla ja ovat entistä riippuvaisempia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä. Liikenne- ja viestintävirasto TrafiComin Kyberturvallisuuskeskus julkaisi yritysten hallituksille suunnatun kyberturvallisuusoppaan. Opas antaa työkaluja ja tukea organisaation kyberturvallisuuden kehittämiseen. Myös yritysten hallitusten jäsenillä tulee olla tietoa kyberturvallisuudesta sekä siihen liittyvistä liiketoimintariskeistä.

Opas on suunnattu erityisesti suurten ja keskisuurten organisaatioiden vastuuhenkilöille, mutta sitä voivat kuitenkin hyödyntää kaikenkokoiset organisaatiot toimialaan katsomatta. Samalla se voi toimia myös kyberturvallisuudesta vastaavien henkilöiden arkipäivän työkaluna. 

Opas on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sen voi ladata PDF- muotoisena Kyberturvallisuuskeskuksen internet-sivuilta osoitteesta https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/ohjeet

Oppaasta on mahdollista tilata painettu versio sähköpostitse osoitteesta cert@traficom.fi

Jaa:

Ajankohtaista

Siirry ajankohtaista sivulle »