Haluamme rakentaa turvallista digitaalista Suomea yhdessä – avaamme mahdollisuuden kumppanuusjäsenyyteen

Järjestömme varsinaisia jäseniämme voivat olla tietoturva-alalla Suomessa toimintaa harjoittavat organisaatiot. Olemme nyt avanneet myös uuden kumppanuusjäsenyysmallin, jonka kautta toimintaamme voivat osallistua myös muunlaiset toimijat. Tervetulleita ovat kaikkien alojen yritykset, viranomaiset, yhdistykset, oppilaitokset sekä myös kaupungit ja kunnat, jotka haluavat verkostoitua ja kehittää toimintaansa kyberturvallisuusalan kanssa. 

Kumppanuusjäsenyysmallimme tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Alla on kirjattuna esimerkkejä kumpanuusmallimme tarjoamista mahdollisuuksista. Haluamme kuitenkin aina keskustella kumppaniemme yksilöllisistä tarpeista ja yhteistyöodotuksista alamme suuntaan.

  • Malli on tarkoitettu yhteisöille, jotka eivät itse tuota kyberalan tuotteita, palveluita tai koulutusta, mutta ovat kiinnostuneita osallistumaan yhdistyksen toimintaan sekä verkostoitumaan jäseniemme kanssa 
  • Kumppanijäsen ei osallistu yhdistyksen edunvalvonnalliseen toimintaan ja on äänivallaton yhdistyksen varsinaisissa kokouksissa 
  • Kumppanijäsen voi osallistua valittuihin yhdistyksen tapahtumiin ja verkostoitua jäsenistön kanssa 
  • Kumppanijäsenellä on osin rajattu osallistumisoikeus yhdistyksen erikseen valitun työryhmän toimintaan (päätetään tapauskohtaisesti jäsenhakemuksen käsittelyn yhteydessä) 
  • Kumppanijäsen voi osallistua yhteisten tapahtumien organisointiin
  • Kumppanijäsen voi ehdottaa perustettavaksi työryhmää tai teematyöpajaa, jonka vetovastuun ottaa hoitaakseen 
  • Kumppanijäsen saa halutessaan näkyvyyttä yhdistyksen viestinnässä (yleinen näkyvyys sekä esimerkiksi uutiset tai vierasblogikirjoitukset) 
  • Kumppanijäsenet hyväksytään normaalin menettelyn mukaisesti yhdistyksen johtoryhmässä 

Jos haluat lisätietoja, ole meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeellamme – kyberturvallisuus tehdään yhdessä!

Jaa:

Ajankohtaista

Siirry ajankohtaista sivulle »